Internet och nätverk.

Internet är något som har blivit en kritisk del i våra liv och ibland vill det inte fungera det är då vi på fungera.se kan komma och felsöka samt få till en åtgärd.

ibland är det er utrustning eller så är det er leverantör av internet men tillsammans med er så kommer vi hitta felet och föreslå en åtgärd.

Datorer, plattor och mobiltelefoner.

I många hem ska flera olika typer av teknik samverka och allt blir bara smartare och smartare, vi kan hjälpa er så det går att skriva ut från surfplattan eller installera om er dator ifall den behöver det.

Köps det en ny telefon så kanske du vill få över kontakter eller bilder?

Vi kan erbjuda ett säkerhetspaket till er dator om så önskas, kort om detta så får ni ett fungerande antivirusskydd samt automatiska uppdateringar via vår tjänst.

Smarta hem.

Många hem blir smartare, med smartare menar jag att det ställs in utrustning som kan tända och släcka lampor eller annan teknik som kan styra utrustning i ert hem, detta är ett område vi är väldigt starka på och kan se både nytta men även riskerna.

PÅGÅENDE SUPPORT.

Vi håller just nu på att hjälpa samtliga runt om i Falun och expanderar våran verksamhet efter hur marknaden rör sig och förfrågningarna om våra tjänster ökar.

Säkerhetspaket

Molntjänster

Expansion

”Snabb och professionell service. Allt fungera precis som tänkt efter att Tekniker var på plats och installera allt. Super Bra!”

Greta Eriksson
”Jätte tack att ni hjälpte mig få igång mitt nätverk hemma. Kommer rekommendera till alla jag känner som är Otekniska.”
Björn Börjesson

Erat IT problem
kan vi lösa åt er.

Boka Hjälp